48 - 49 FIGURA 17Tipus de controls i grau de compliment per sector, 2019. La figura següent mostra el tipus de controls duts a terme i el grau de compliment segons el sector LLEGENDA alimentari el 2019 a la ciutat de Correcte Barcelona. La restauració social és el sector que menys deficiènci- Deficiències lleus es greus presenta en tots els tipus Deficiències greus de control. FONT: Direcció de Seguretat Alimentària. Agència de Salut Pública de Barcelona. RESTAURACIÓ COMERCIAL RESTAURACIÓ SOCIAL Autocontrols Autocontrols Origen / Origen / Traçabilitat Traçabilitat Etiquetatge Etiquetatge Producte Producte Processat i Processat i manipulació manipulació Neteja Neteja Estructures Estructures i equipaments i equipaments 0 % 25 % 50 % 75 % 100 % 0 % 25 % 50 % 75 % 100 % COMERÇ MINORISTA D'ALIMENTACIÓ INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA Autocontrols Autocontrols Origen / Origen / Traçabilitat Traçabilitat Etiquetatge Etiquetatge Producte Producte Processat i Processat i manipulació manipulació Neteja Neteja Estructures Estructures i equipaments i equipaments 0 % 25 % 50 % 75 % 100 % 0 % 25 % 50 % 75 % 100 %