2019 > La salut a Barcelona > Comportaments de la salut Consum de carn El percentatge d'adolescents que no fa vermella, consum un consum recomanat de fruita i/o verdura de fruita i/o verdura al dia, establert en cinc peces, és molt elevat en població i supera el 90 % en ambdós sexes. El 92,3 % adolescent de les noies de 13 a 19 anys fa un consum de fruita i/o verdures inferior a la recomanada. En el cas dels nois és del 94,5 %.FIGURA 42 Globalment, el 44,4 % dels nois adoles- cents (de 13 a 19 anys) fa un consum elevat (superior o igual a tresvegades a la setmana) de carn vermella; en les noies adolescents El consum de carn aquesta dada és una mica inferior, se situa recomanació augmentavermella per sobre de laen el 40,2 %. El consum de carn vermella per amb l'edat sobre de la recomanació augmenta amb l'edat essent, i és 47,0 % en les noies i del 50,7 % en els nois de 17 a 19 any. FIGURA 43 FIGURA 42 Consum de fruita i/o verdura inferior FIGURA 43 Consum de carn vermella superior a cinc peces al dia en població adolescent. a dos cops per setmana en població adolescent. Barcelona, 2016. Barcelona, 2016. % % 100 100 90 90 80 80 70 70 60 60 50 50 40 40 30 30 20 20 10 10 92.3 92.8 92.5 97.1 92.3 93.9 31.9 36.4 39.6 44.5 47.0 50.7 0 0 13-14 anys 15-16 anys 17-19 anys 13-14 anys 15-16 anys 17-19 anys