L’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) ha publicat una Guia d’establiments alimentaris amb informació […]
L’any 2020 l’Agència de salut Pública de Barcelona (ASPB) ha analitzat 302 mostres de diferents […]
Amb l’objectiu de reduir els residus, la fundació Rezero ha publicat un Protocol per garantir […]
A partir de l’1 d’octubre de 2021 els operadors que treballen amb productes d’origen animal […]
El Programa d’Investigació de la Qualitat Sanitària dels Aliments (IQSA) és una eina de vigilància […]
La Comissió Europea ha posat en marxa el Sistema d’informació sobre l’etiquetatge dels aliments (FLIS, […]
L’Agència Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA) ha publicat la Memòria anual sobre la situació de […]
Durant la manipulació dels aliments, les mans s’han de mantenir sempre netes. Si s’utilitzen guants, […]
L’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN) ha publicat al seu web un díptic […]