L’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) ha desenvolupat i implementat un sistema digital de […]
La sessió del dia 15/10/2024 ja es troba disponible al nostre canal de YouTube. Programa […]
Durant l’any 2022 l’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) ha recollit i analitzat 398 […]
La sessió científica del dia 24/10/2023 ja està disponible al nostre canal de YouTube Programa […]
L’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) ha creat una caixa d’eines amb informació i […]
L’any 2021 l’Agència de salut Pública de Barcelona (ASPB) ha analitzat 266 mostres de diferents […]
La globalització ha introduït nous tipus de menjar en el nostre entorn. Un d’aquests menjars, […]
La Direcció de Seguretat Alimentària de l’Agència de Salut Pública de Barcelona ha detectat un […]
El Comitè Científic Assessor de Seguretat Alimentària ha aprovat un Informe sobre l’establiment de la […]
L’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) ha publicat una Guia d’establiments alimentaris amb informació […]
L’any 2020 l’Agència de salut Pública de Barcelona (ASPB) ha analitzat 302 mostres de diferents […]
Amb l’objectiu de reduir els residus, la fundació Rezero ha publicat un Protocol per garantir […]
A partir de l’1 d’octubre de 2021 els operadors que treballen amb productes d’origen animal […]
El Programa d’Investigació de la Qualitat Sanitària dels Aliments (IQSA) és una eina de vigilància […]
La Comissió Europea ha posat en marxa el Sistema d’informació sobre l’etiquetatge dels aliments (FLIS, […]
L’Agència Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA) ha publicat la Memòria anual sobre la situació de […]
Durant la manipulació dels aliments, les mans s’han de mantenir sempre netes. Si s’utilitzen guants, […]
L’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN) ha publicat al seu web un díptic […]
Com cada any per aquestes dates el web de l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària publica […]
Netejar / Separar / Coure / Refredar Aquestes són les quatre normes bàsiques que sempre […]
S’ha aprovat la Llei 3/2020, de l’11 de març, de prevenció de les pèrdues i […]
L’acrilamida és una substància que es forma de manera natural al cuinar o processar aliments […]
NOVA INFORMACIÓ: Amb motiu dels resultats analítics d’autocontrol fets per l’empresa, en el que també […]
S’estan retirant del mercat torró tou d’ametlla per presència de llet no declarada en l’etiquetatge. […]
L’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) i l’Agència de Salut Pública de Catalunya del […]
El divendres 7 de juny és el Dia mundial de la Seguretat alimentària, una iniciativa […]
L’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) i la Direcció de Comerç de l’Ajuntament promouen […]
El programa d’Investigació de la Qualitat Sanitària dels Aliments (IQSA) té com a objectiu fonamental […]
Els darrers anys s’han notificat diversos brots de toxiinfecció alimentària vinculada a la histamina. La majoria […]