Programa de revisió de menús escolars a la ciutat de Barcelona. Informe curs 2019-2020

L’objectiu d’aquest informe és presentar l’avaluació del Programa de Revisió de menús escolars (PReME) a Barcelona al curs 2019-20, dins del programa que ofereix l’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) als centres escolars d’educació especial, infantil, primària i secundària de Barcelona que disposen de servei de menjador. Al llarg del curs 2019-2020 es van revisar els menús de 106 centres educatius de Barcelona; això va suposar un 81,5% dels 130 menús previstos durant aquest període.

Cal millorar el compliment de les freqüències recomanades de carns vermelles i processades, augmentar l’ús d’oli d’oliva, sobretot per a cuinar i reduir el consum de plats precuinats i fregits. Cal augmentar la presència de fruita fresca a les postres i d’amanida com a guarnició, així com potenciar la freqüència de proteics vegetals als àpats.

Llicència de Creative Commons
“Programa de revisió de menús escolars a la ciutat de Barcelona. Informe curs 2019-2020” de l`Agència de Salut Pública de Barcelona
està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 4.0 Internacional de Creative Commons
Els permisos addicionals als d’aquesta llicència es poden trobar a
www.aspb.cat/wp-content/uploads/2020/05/ASPB-programa-revisio-menus-escolars-curs-2018-2019.pdf

Aquesta informació es pot trobar a:

Menjadors escolars més sans i sostenibles

Documents relacionats

Programa de revisió de menús escolars a la ciutat de Barcelona. Informe curs 2018-2019

Programa de revisió de menús escolars a la ciutat de Barcelona. Informe curs 2017-2018

Programa de revisió de menús escolars a la ciutat de Barcelona. Informe curs 2016-2017