L’objectiu d’aquest informe és presentar l’avaluació del programa de revisió de menús escolars (PReME) a Barcelona al curs 2018-19, dins del programa que ofereix l’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) als centres escolars d’educació especial, infantil, primària i secundària de Barcelona que disposen de servei de menjador.
El nombre de centres escolars que han participat en el PReME durant el curs 2018-2019 ha sigut de 116. Cal millorar el compliment de les freqüències recomanades de carns grasses y processades, disminuir els fregits a les guarnicions, augmentar l’ús d’oli d’oliva, sobretot per a cuinar i reduir el consum de plats precuinats. Cal augmentar la presència de fruita fresca a les postres i d’amanida com a guarnició, així com potenciar la freqüència de proteics vegetals als àpats.
“Programa de revisió de menús escolars a la ciutat de Barcelona. Informe curs 2018-2019” de l`Agència de Salut Pública de Barcelona
està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 4.0 Internacional de Creative Commons
Els permisos addicionals als d’aquesta llicència es poden trobar a
https://www.aspb.cat/wp-content/uploads/2020/05/ASPB-programa-revisio-menus-escolars-curs-2018-2019.pdf