La importància del menjador escolar a l’edat escolar rau en que un bon nombre de nenes i nens mengen diàriament durant la setmana laboral en aquests espais i és una forma d’abordar els hàbits nutricionals i alimentaris de forma precoç i directe en la vida dels infants. A Catalunya, des de fa més de quinze anys, el Programa de Revisió de Menús Escolars (PReME) ha estat una eina que ha assegurat durant anys un bon control de qualitat de la dieta dels infants catalans a les escoles. Darrerament, en el context de la Capitalitat Mundial de l’Alimentació, l’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) va emprendre el projecte de “Menjadors més Sans i Sostenibles” que, assumint la majoria de pressupòsits del PReME, tracta d’avançar en fer el menú escolar alhora que saludable, més sostenible.
“Bons profits. El programa de revisió de menús escolars en el context de descarbonització de la dieta” de
Agència de Salut Pública de Barcelona
està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 4.0 Internacional de Creative Commons
Els permisos addicionals als d’aquesta llicència es poden trobar a
bonprofits_programa-revisio-menus-escolars-descarbonitzacio.pdf